BOOST (2014)

DE HANDLEIDING VOOR LICHAAM EN GEEST

"Met kleine ingrepen kun je snel grote resultaten boeken", weet ex-journaliste Goedele Leyssen. Met die filosofie schreef ze een boek waarin ze haar kennis en ervaring bundelt. Yoga, gezonde voeding, ademhalings- en meditatietechnieken geven je meer energie en maken je gezonder, mooier en weerbaarder tegen stress. Boost is een praktisch boek vol inspirerende verhalen, tips, eenvoudige oefeningen en recepten. Een aanrader als je op een snelle en gemakkelijke manier je levenskwaliteit wilt verbeteren.

'Helemaal niet zweverig, wel praktisch. Een fijne handleiding om bewuster en meer ontspannen in het leven te staan.' - ELLE Magazine

'Goedele kreeg met haar boek Boost half Vlaanderen aan de cat stretch en de uien.' - Happinez

'Goedele walks her talk. She is a living example of what she writes about, which is a way of life that will bring you only happiness, health, prosperity and beauty.’  - Gurmukh Kaur Khalsa, auteur, medestichter en directeur van het Golden Bridge Yoga Center in Los Angeles en voormalig yoga teacher van o.a. Madonna en Gwyneth Paltrow

BALANS (2015)

138 TIPS VOOR MEER ENERGIE EN MINDER STRESS

Als alleenstaande moeder een vaste baan opgeven om zich te lanceren als yoga teacher was voor journaliste Goedele Leyssen een sprong in het duister die gepaard ging met de nodige stress. Een uitgebalanceerd voedingspatroon en een gezonde lifestyle in combinatie met eenvoudige Kundalini Yoga-oefeningen, meditatie en ademhalingstechnieken bleken haar redding. In Balans deelt Goedele haar inzichten en tips om je hoofd koel en in je leven in evenwicht te houden. Net als haar vorige boek, Boost, hoef je Balans niet van a tot z te lezen, maar kun je er zelf uit halen wat je aanspreekt of wat je op dat moment het meest nodig hebt. Een boek om altijd binnen handbereik te hebben.

MOODFOOD (2017)

EAT HAPPY, BE HAPPY

Heb jij het moeilijk om van de chips of de chocolade af te blijven wanneer je je niet goed voelt? En voel je je daarna meestal nog slechter? Goedele Leyssen had dat ook. Tijdens haar opleiding als holistisch nutritionist ontdekte ze dat je jezelf echter ook gelukkiger kunt eten. Hierdoor kreeg het woord emo-eten een heel andere betekenis voor haar.

In MoodFood vertelt Goedele haar verhaal en deelt ze haar kennis en inzichten. Ze vertelt je meer over de mood-bodyconnectie in het algemeen en focust daarna op specifieke emoties zoals bezorgdheid, angst, boosheid, verdriet en blijdschap. Wat willen deze emoties je eigenlijk vertellen, wat is het effect ervan op je lichaam als je ze negeert en hoe kun je jezelf met slim emomanagment en de juiste foods weer in balans brengen? Hiervoor baseerde ze zich op het systeem van de traditionele Chinese geneeskunde. Met de recepten in dit boek kun je alles meteen in de praktijk omzetten. 

 

De Wellness formule_HR.jpg

NIEUW vanaf 20 mei 2019

DE WELLNESS FORMULE

Slechts 8% van de mensen realiseert zijn goede voornemens. De rest blijft dromen dat ‘het ooit wel zal komen’. 'Ik ga gezonder leven' is een erg populair goed voornemen dat we keer op keer met veel enthousiasme maken, maar dat vaak ook weer heel snel verwatert. Dat is jammer, want goed voor onszelf zorgen ligt aan de basis van succes op alle andere vlakken van ons leven.

Zit jij met een aantal onvoltooide goede voornemens? In De WellnessFormuleneemt Goedele Leyssen je mee door de Wellness Cirkel. Ontdek waar het bij jou verkeerd loopt en hoe je je goede voornemens om kunt zetten in krachtige rituelen voor een positieve mindset en een rustige geest in een kerngezond lichaam. Ontwikkel je op basis daarvan jouw gepersonaliseerde Wellness Formule, dan heb je alles in handen om het lichaam en het leven van je dromen te creëren.

Even door mijn boek bladeren en het online bestellen (met gratis verzending)? Klik HIER.