kelly-jean-200248.jpg

Hoe kan ik je helpen?

Regelmatig geef ik talks en workshops rond de thema's die me nauw aan het hart liggen en de pijlers die ik zelf dagdagelijks toepas om fysiek en mentaal in balans te blijven. Interesse in een sessie op maat voor je bedrijf, je event, je feestje, ...? Van een uitdagende yogasessie tot een relaxing gongbad, van een informatieve talk over mijn boeken tot een interactieve smoothie-workshop, de mogelijkheden zijn legio. Contacteer me en we bekijken samen de opties. 

Thema's...

 • ENERGIE. Ons lichaam heeft energie nodig om goed te kunnen functioneren, anders wordt het moe en loopt er vanalles fout, zowel fysiek als mentaal. Goed nieuws: energie-management kan je leren.

 • BALANS/ANTI-STRESS. Aan de stress van het dagelijkse leven kan niemand iets veranderen, maar je kunt wel je zenuwstelsel trainen zodat je resistenter wordt tegen stress. 

 • CREATIVITEIT. Iedereen heeft het potentieel om te creëren. Misschien benut je je creatieve potentieel nog niet volledig? Of misschien heb je het gevoel dat je creatieve energie geblokkeerd zit? 'In de flow komen' is een kwestie van de juiste tools in te zetten.

 • SLAAP. Ons lichaam heeft gemiddeld 6 uur ononderbroken rust nodig om zich te vernieuwen en klaar te maken voor een productieve dag. Maar wat als slapen niet lukt? Er bestaan gezondere oplossingen voor slapeloosheid dan een slaappil. 

 • UITSTRALING. Iemand die vol zelfvertrouwen zit, wint sneller het vertrouwen van andere mensen. Dat is een grote plus in het bedrijfsleven. Met enkele eenvoudige technieken kan je je uitstraling in de positieve zin veranderen.

 • DETOX. Heb je na een lange, intense periode een pauze verdiend? Ik kan je leren hoe je je lichaam kan helpen bij het afvoeren van afvalstoffen. Het resultaat is een helder hoofd, meer energie en een vederlicht gevoel.

Pijlers...

 • KUNDALINI YOGA. Kundalini Yoga is een heel toegankelijke vorm van yoga. De eenvoudige oefeningen en stretches werken op de spieren, maar ook op de organen en hormonale klieren waardoor ze je kerngezond houden en je humeur positief beïnvloeden. Er is niets zweverigs aan Kundalini Yoga. Voor elke houding bestaat er een fysiologische verklaring.
 • VOEDING & LIFESTYLE. Wat je eet, bepaalt voor een groot stuk hoe je je voelt. Vandaar dat een evenwichtig voedingspatroon zo belangrijk is. Leer een heleboel nieuwe voedingsmiddelen kennen, ontdek voedingstips en weetjes die je nooit eerder hoorde en verzamel eenvoudige recepten waar je thuis meteen mee aan de slag kunt. Naast voeding gaan we ook dieper in op een aantal gezonde lifestylegewoontes en hoe je die kunt inpassen in je werkdag.
 • ADEMHALINGSOEFENINGEN. De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je ademhaling. Ervaar de kracht van je ademhaling. Probeer eeuwenoude ademhalingstechnieken voor meer energie, focus en controle over je gedachten en emoties zodat je zelfs onder grote druk toch optimaal kunt presteren.
 • MEDITATIE. Onze geest springt als een puppy van de ene gedachte op de andere en dat kan best vermoeiend zijn. Hoe creëer je rust in je hoofd? Meditatie kan helpen. De meditaties uit de Kundalini Traditie zijn fun en sommigen hebben al een effect na 3 minuten. Leer de kracht van meditatie kennen en gebruiken. 
 • SOUND HEALING. De gong is een krachtig instrument dat al duizenden jaren wordt gebruikt bij sound therapie, meditaties en ceremonies. Aangezien klanken geleiden door water en ons lichaam voor 60% uit water bestaat, resoneren de klankvibraties van de gong in elke cel en werken ze heel diep door. Een gongbad heeft hetzelfde effect als een lange, diepe massage.