Back to All Events

Relax, Recharge & Feel Fantastic

  • 2 Weligerveld 3212 Pellenberg (map)

Tijdens de zomer gaat alles lekker traag, maar een keer september er is, versnelt alles weer. Het is telkens opnieuw weer een grote aanpassing, want de kinderen moeten weer tijdig hun bed in en er tijdig weer uit, iedereen is terug van vakantie dus het wordt drukker op de baan en op het werk verdwijnt het gemoedelijke zomersfeertje en wordt alles weer serieuzer en prestatiegerichter.

We kunnen september uiteraard niet tegenhouden en de stressfactoren zijn nu eenmaal wat ze zijn, maar we kunnen wel de manier veranderen waarop we met Septemberstress (en Stress in het algemeen) omgaan.

Hoe je het allemaal best aanpakt kom je te weten in deze unieke workshop. Ik selecteerde een aantal unieke yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen uit de kundalini yoga en enkele superefficiënte lifestyle tips en tricks die mij elke dag opnieuw helpen en die ook jou stressbestendiger zullen maken. Daarnaast krijg je nog een heleboel anti-stress voedingstips en de kans om een gongbad mee te maken waar je superzen van wordt en dat je helpt om zowel emotioneel, mentaal als fysiek je balans terug te vinden.

Voor deze unieke workshop bundel ik mijn krachten met de Amerikaanse Dr. Mahdi Brown. Dr. Brown is een specialist in Stress Management, Mind & Body Wellness, lifestyle design en applied-clinical nutrition. Dr. Brown’s persoonlijke overtuiging is dat iedereen de heler is van zijn eigen leven. Hij hielp met zijn workshops en lezingen al duizenden mensen bij het claimen van hun gezondheid en het oplossen van mentale en emotionele stress. Tijdens deze workshop geeft hij je een aantal tools die je tolerantie voor stress omhoog zullen doen gaan, je zullen helpen om je stress beter te managen en je inspiratie zullen geven voor een optimale work-life integratie, zodat je een burn out kunt voorkomen. Pas je ze consequent toe, dan zal je merken dat je stress naar beneden gaat, je prestaties omhoog en je eindelijk rust zal vinden in je hoofd. De technieken komen uit Brown’s Stress Management Program waarbij hij mensen gedurende 12-weken persoonlijk begeleidt.  

MEER OVER DR. MAHDI BROWN:  Dr. Mahdi Brown haalde zijn N.D. in naturopathische geneeskunde aan het Southwest College of Naturopathic Medicine met klinische specialisaties in Evidence-Based Medicine, Mind & Body Medicine en Applied-Clinical Nutrition. In het verleden werkte hij met het internationale Functional Medicine Lab (Genova Diagnostics) en adviseerde hij artsen van over de hele wereld bij het ontwikkelen van holistische behandelingsplannen voor hun moeilijkste cases. Dr. Mahdi gaf ook gedurende vier jaar Stress Management aan Arizona State University. Hij heeft een BA in folosofie van de University of South Carolina en is gecertifiëerd as a Transformational Life Coach. Dr. Brown geniet ervan om te spreken, consults te geven en te teachen vanuit de schat van kennis die hij in de loop der jaren vergaarde en vanuit zijn persoonlijke ervaring. 

Prijs: € 230 (inclusief een boekje met alle tips zodat je ze bij de hand hebt op moeilijke momenten en een cadeautje waar je helemaal zen van blijft).  Voor de biologische lunch, thee en snacks zou je € 20 cash moeten meebrengen. Je inschrijving is definitief van zodra het geld overgeschreven is op BE20 3774 2399 8656. Vermeld zeker voor welke workshop je inschrijft. Stuur wel vooraf even een mail naar hello@goedeleleyssen.com zodat ik je kan vertellen of er nog plaats is.

 

 

 

 

Earlier Event: August 26
Summer Vibrations
Later Event: September 3
MoodBoost