Back to All Events

Summer Vibrations

  • Boventoon Landstraat 11 8820 Torhout (map)

Volgens de Wet van de Aantrekkingskracht trekken we aan wat er in ons leeft. Zit je boordevol goede energie, dan trek je leuke mensen en geweldige kansen aan en zal je ook uit situaties die niet helemaal volgens plan verlopen toch altijd iets positiefs kunnen halen. Ben je eerder negatief ingesteld en heb je het gevoel dat het leven een en al kommer en kwel is, dan is dat ook wat het leven je zal voorschotelen.

Deze dag staat helemaal in het teken van de positieve vibes. We combineren de helende klankvibraties van verschillende gongs en een heel bataljon klankschalen met kundalini yoga, meditatie en mantra’s. Doordat je ondergedompeld wordt in een bad van magische klanken, ga je automatisch vibreren op een hogere frequentie. Hierdoor zet je de deur wagenwijd open voor datgene waar je diep in je hart het meest naar verlangt (klik hier voor een preview).

Een workshop waar je heerlijk van ontspant en die je helemaal in de flow brengt. Een workshop... met magische gevolgen. Relaxatiecentrum Boventoon voorziet ons bovendien van een prachtige locatie in Torhout. Bij mooi weer gaat een gedeelte van de workshop ook door in de belevingstuin.

Programma:

10u-11u: Introductie, opwarming en ademhalingsoefeningen 

Tea time

11u15-13u15: Good Vibe Yoga Set met essentiële oliën en begeleiding klankschalen en gong 

Healthy lunch 

14u30-15u30: Mantra's en Meditatie

Tea Time

15u45-18u: Zelfmassage en Yoga Nidra (slaapyoga), gevolgd door een helend gong- en klankschalenbad 

Praktisch:

- voor beginners en gevorderden

- yogamatjes en props zijn ter beschikking, dus je hoeft zelf niks mee te brengen

Prijs: 150 euro incl. een verse lunch, thee, water, fruitsap, fruit en een versnapering 

Adres: Boventoon, Landstraat 11, 8820 Torhout

Schrijf je hier in.

Extra info: hello@goedeleleyssen.com of 0493 19 71 49

Earlier Event: August 19
Yogaland Festival
Later Event: August 27
Relax, Recharge & Feel Fantastic