Back to All Events

WORKSHOP_ TOTAL BODY & SOUL WORKOUT - PRE HOLIDAY PREP

  • Studio Zuid Frederik Lintsstraat Leuven, Vlaanderen, 3000 Belgium (map)

TOTAL BODY & SOUL WORKOUT - PRE HOLIDAY PREP

WAT? De Total Body & Soul Workouts zijn een uniek bewegings- en lifestyleconcept dat je op weg zet om leuke ochtend- en avondrituelen te ontwikkelen die perfect passen in je agenda, ook als je het druk hebt. Tijdens elke sessie krijg je een mix van verschillende sets die maximum 11 minuten duren waarbij we focussen op spierversteviging, conditietraining en stretching. We doen ook korte ademhalingsoefeningen, relaxatieoefeningen en meditaties voor meer energie en minder stress. Elke sessie begint superactief, maar daarna pakken we het iets rustiger aan en tegen het einde gaan we voor een moment van totale relaxatie waarop je lichaam rustig kan herstellen van de geleverde inspanningen. Je krijgt de oefeningen mee, zodat je ze ook thuis kunt doen. Idealiter las je -naast de sessie- nog twee andere momenten in in de week waarop je tijd maakt voor jezelf en je gepersonaliseerde Body & Soul Workout. Zo maak je met de puzzelstukjes die ik je gegeven heb je eigen puzzel. 

LIFETYEL RESET: Elke week doen we een lifestyle reset, samen met de hele groep...want samen lukt het vaak beter dan alleen. Op die manier integreren we geleidelijk een heleboel nieuwe gezonde gewoontes in ons leven. Als je dat wilt, nodig ik je na je eerste sessie ook uit om deel te worden van onze Body & Soul Workers, een interactieve Facebookgroup waar je terecht kunt voor inspiratie, motivatie en kunt connecteren met mij en met de andere Body & Soul Workers. 

WARM IT UP + LET IT BURN : Spierversteviging en conditietraining. Als je ouder wordt verslappen je spieren.  Conditietraining is essentieel voor een gezond hart.

STRETCH IT OUT + FLEX IT NOW: Met behulp van eenvoudige yoga - stretchoefeningen, zowel statisch als dynamisch, hou je je rug gezond,  je lichaam jong en soepel en dat werkt een flexibele geest in de hand. 

FEEL THE FLOW + PRESS PAUZE:  Ademhalingsoefeningen, korte meditaties , zelfmassagetechnieken en andere zalige relaxatieoefeningen, allemaal voor meer energie en minder stress.  Als je lichaam ontspannen is, dan kan het detoxen, herstellen en sterker worden. Ik selecteer voor iedere sessie ook een essentiële olie en vertel hoe die je energetisch kan ondersteunen. 

GETUIGENISSEN 

Lieve Goedele, Knock out gemept, zo voelde ik mij sinds november. Sinds de ontdekking dat mijn man na meer dan 20 jaar verliefd geworden was op iemand anders. Eigenlijk voelde ik niets meer. De Body&Soul workout heeft mij terug in contact gebracht met mijn gevoel. Ik weet niet of er woorden bestaan die kunnen uitdrukken hoe dankbaar ik was voor de tranen die tijdens de oefeningen soms over mijn wangen rolden (ook niet voor hoe blij ik was dat iedereen de ogen gesloten hield): ik voel terug; voel mijzelf terug. Er is nog een lange weg te gaan, maar de eerste stappen in de goede richting zijn gezet (zowel voor mijzelf als voor onze relatie). Ik wil je met dit mailtje bedanken voor de inspiratie, de juiste richting, de nieuwe fundering onder mijn voeten. Als ik mijn hoofd buig, lager dan mijn hart, dan hoop ik dat mijn dankbaarheid tot bij jou straalt. Ik wens je veel succes met je onderneming. NM

Vooreerst nogmaals bedankt voor de leuke lessen en de inzichten die je mij verschaft hebt. Anderzijds ben ik er in geslaagd een zekere routine in mijn dag te stoppen. Zo mediteer ik zo goed als dagelijks en doe ik de nodige core oefeningen. Gisteren nogmaals moeten vaststellen in een yoga les dat ik nu oefeningen “doe” die ik in het verleden nooit had aangekund/aangedurfd. Hartelijk dank daarvoor. Ik zal de zondagen missen. RV 

Ik had me ingeschreven omdat ik al jaren enkel op mijn gas duwde en mijn rem beetje kwijt was.  Ik had sinds 3 jaar last van duizeligheid, nekklachten, soort van chronische hyperventalie, onzeker.  Ik ben eigenlijk pas in november tot dit besef gekomen en heb beslist er echt te gaan aan werken door een aantal zaken anders aan te pakken. Ik heb begrepen dat voor mij alles valt of staat met ademhaling en dat rustpunt vinden in mijn hoofd.  Met alle tips en tricks heb ik geen probleem meer om tot rust te komen s'avonds of s'ochtends fitter op te staan.  Ik heb ook echt het gevoel dat ik mij terug goed voel in mijn job, de verre verplaatsingen en daarbij horende file vind ik ook plots niet erg meer, ik heb meer vertrouwen, kortom ik zit opnieuw beter in mijn vel.  Dankuwel :-) De eerste twee lessen die ik volgde (4 en 5) waren de ademhalingsoefeningen een echte uitdaging en voor mezelf op dat moment nét iets te intens (rekening houdend dat ik nog niet lang opnieuw beter adem en er meer aandacht aan besteed maar ik heb nog wel een weg te gaan).  De derde les (les 6 eigenlijk) was voor mij qua ademhalingsoefening ideaal!  Haalbaar en het geeft me echt een goed gevoel achteraf dus deze doe ik nu regelmatig en helpt me echt wanneer het wat een hectische dag is. Ik ben eveneens fan van de warming-up en stretch it out.  Deze doe ik enkele dagen per week in de ochtend.  Nadien heb ik lekker veel plaats in mjin lichaam en voel ik mij een pak fitter om de dag te beginnen. Ik deed al af en toe een 7min work-out maar deze werd wat eentonig, dankzij jou heb ik een pakje vol oefening om af te wisselen.  Ze zijn super, als ik ze op zondag doe, heb ik er tot woensdag "plezier" van :-).  Verder doe ik de yoga nidra vanuit de Soundcloud op regelmatige basis.   Ik ga 2 maal per week naar de yoga en volg 1 maal per week tangoles dus de andere dagen probeer ik iets van jouw lessen in te plannen.  De schouderoefeningen die helpen mij ook wel tussendoor op het werk.Kleine beetjes maken één groot! LV

Ik heb maar 1 sessie gevolgd maar vond het fantastisch! Ik doe nu regelmatig de 10 minuten work-out en doe elke avond 3 min neck rolls om te (proberen) ontspannen. Ik zou eigenlijk nog veel meer willen doen, o.m. 's ochtends vroeger opstaan voor een paar oefeningen, maar voorlopig slaag ik er niet in om dit als een vast ritueel in te bouwen en doe het maar af en toe. Heb zeker interesse in andere sessies! NG

Ik heb enorm genoten van deze workshop!! De combinatie: info voeding, meditatie en actieve oefeningen vind ik echt TOP! Op een zondag was voor mij ideaal. Ook de timing: 14u-16u is perfect. De data kwamen redelijk goed uit voor mij. Het was zeker een voordeel dat je eens een les kon missen.Voor mij mocht het eventueel telkens een half uurtje of zelf een uur langer duren, maar 2 uren was ook goed. De life style switch van de week was telkens heel leuk en uitdagend om te doen. Super dat je ook alles kort nadien bezorgde via mail en de facebookgroep vind ik ook echt leuk.Ondertussen drink ik iedere ochtend een glas vers geperste citroen met water en doe ik mijn meditatie oefeningen en soms ook andere oefeningen. Ik sta vroeger op en ga bewuster om met voeding in het algemeen... (die geroosterde amandelen eet ik nu heel vaak trouwens). Ik geloof dat ik meer in mijn lichaam ben en dat voelt goed. Dank je wel hiervoor! MH

Ik vond elke sessie heel vloeiend, inspirerend, uitdagend, aangepast aan iedereen, met een vleugje humor. Het waren stuk voor stuk mooie momenten met een opening, hoogtepunt, slot met een effect dat instant is én blijft nawerken. Klasse. De allerbeste feedback is dat ik het mis! Wanneer start je een volgende reeks, voorkeur Leuven deze keer .De oefeningen alleen doen is een uitdaging maar er zijn toch nieuwe goede gewoonten in mijn leven binnen gekomen dankzij jou. Doe zo voort! Keep us posted! GB

DE DATA/TIJD: Donderdag 24/5, do 31/5, do 7/6 en do 14/6 va  19:30 tot 21:30 . Er loopt ook een reeks van 4 weken op zondag 27/5, 3/6, 10/6 en 17/6 van 14:00 tot 16:00.  Elk van de 8 sessies zal anders zijn. Je kunt op elk moment in het programma stappen en weer stoppen, maar voor het beste effect boek je best vier sessies (of meer) na elkaar. In 28 dagen- 4 weken- gaat je lichaam door een healing cycle en zie je echt het resultaat van wat je aan het doen bent.  Het is ook een periode die lang genoeg is om nieuwe gewoontes in je leven te integreren. 

TIJD:  14u-16u

HET ADRES: Studio Zuid, Frederik Lintstraat 45, 3000 Leuven. Parking vind je meestal in de omliggende straten, maar soms kan het druk zijn. Als je geen zin hebt om te zoeken, dan kun je je in de Philipssite parking zetten. Van daar is het nog een 10-tal minuten wandelen. 

PRIJS: 50 euro per sessie maar als je er 4 boekt, dan doe je mee voor 45 euro. 

MEEBRENGEN: Er zijn matjes, maar je mag altijd je eigen matje meebrengen. Neem ook een dekentje mee voor de relaxatie, een handdoek en een fles/drinkbus met water.  

OVERSCHRIJVEN: Je plekje ligt vast van zodra je het geld hebt overgeschreven op BE20 3774 2399 8656 met vermelding van je naam en de data. Stuur me wel even vooraf een mailtje met de data waarop je wilt komen zodat ik kan kijken of er nog plaats is hello@goedeleleyssen.com. 

VRAGEN? Stuur me een mailtje of bel me 0493/19 71 49