Back to All Events

TOTAL BODY & SOUL WORKOUT LEUVEN 1 (8)

  • Studio Zuid 45 Frederik Lintsstraat Leuven, Vlaanderen, 3000 Belgium (map)

Op 8 dinsdagen tussen 9 oktober en 4 december en op 8 zondagen tussen 14 oktober en 2 december geef ik elke week twee TOTAL BODY & SOUL WORKOUTS in LEUVEN. Zeg je al een hele tijd tegen jezelf dat je dringend iets aan je conditie, je gezondheid en je stress zou moeten doen? Hier is jouw kans om er werk van te maken! 

MEER OVER HET PROGRAMMA

De Total Body & Soul Workout is een uniek bewegings- en lifestyleconcept dat je op weg zet naar een gezonder leven. Het helpt je om leuke ochtend- en avondrituelen te ontwikkelen die perfect passen in je agenda, ook als je het druk hebt. Tijdens elke sessie krijg je een mix van verschillende sets waarbij we afwisselend focussen op spierversteviging, conditietraining en stretching. Ook korte ademhalingsoefeningen, relaxatieoefeningen en meditaties voor meer energie en minder stress komen aan bod. We warmen op, doen dynamische stretchoefeningen en van daar  bouwen we op naar een intense workout. daarna pakken we het iets rustiger aan en tegen het einde gaan we voor een moment van totale relaxatie waarop je lichaam rustig kan herstellen van de geleverde inspanningen. Als je intekent voor een sessie of een reeks krijg je de oefeningen mee, zodat je ze ook thuis kunt doen. Idealiter las je -naast de sessie- nog twee andere momenten in in de week waarop je tijd maakt voor jezelf en je gepersonaliseerde Body & Soul Workout. Zo maak je met de puzzelstukjes die ik je gegeven heb je eigen puzzel.  

DE DATA:  14/10, 21/10, 28/10, 4/11, 11/11, 18/11, 25/11, 2/12, (zondagen) en 9/10, 16/10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11, 27/11, 4/12, (dinsdagen). Je kunt op elk moment in het programma stappen en weer stoppen, maar voor het beste resultaat boek je best 4 tot 8 sessies. Die hoeven niet meteen na elkaar te zijn als dat niet lukt. 

TIJD: Zondag van 11u30-13u30 en dinsdag van 19u30-21u30

HET ADRES: STUDIO ZUID, Frederik Lintstraat 45, 3000 Leuven 

PRIJS: 50 euro per sessie (incl. nieuwe workout sheets & succestips) 

-Boek je 4 sessies, dan krijg je ook een gesigneerd boek naar keuze (Boost, Balans, MoodFood) en een essentiële olie

-Boek je 8 sessies, dan krijg je een warm wollen meditatiedekentje cadeau in jouw lievelingskleur en 2 essentiële olietjes. De opbrengst van de dekens gaat gedeeltelijk naar de projecten van VZW Sukhihome. Deze organisatie zet zich al jaren in voor een betere toekomst voor kansarme kinderen en gezinnen in Nepal. 

MEEBRENGEN: Er zijn matjes en dekens maar je mag altijd je eigen matje en dekentje meebrengen. Neem ook een handdoek mee en een fles/drinkbus met water.  

BETALEN: je schrijft bij voorkeur over via de link maar al dat niet lukt kan het ook per overschrijving op BE20 3774 2399 8656 met vermelding van je naam en de data waarop je wilt deelnemen. Stuur me in dat geval wel even vooraf een mailtje met de data waarop je wilt komen zodat ik kan kijken of er nog plaats is hello@goedeleleyssen.com. 

TOTAL BODY & SOUL WORKOUT LEUVEN
50.00
Quantity:
Register Now

VRAGEN? Stuur me een mailtje, hello@goedeleleyssen.com of bel me 0493/19 71 49

GETUIGENISSEN 

Lieve Goedele, Knock out gemept, zo voelde ik mij sinds november. Sinds de ontdekking dat mijn man na meer dan 20 jaar verliefd geworden was op iemand anders. Eigenlijk voelde ik niets meer. De Body&Soul workout heeft mij terug in contact gebracht met mijn gevoel. Ik weet niet of er woorden bestaan die kunnen uitdrukken hoe dankbaar ik was voor de tranen die tijdens de oefeningen soms over mijn wangen rolden (ook niet voor hoe blij ik was dat iedereen de ogen gesloten hield): ik voel terug; voel mijzelf terug. Er is nog een lange weg te gaan, maar de eerste stappen in de goede richting zijn gezet (zowel voor mijzelf als voor onze relatie). Ik wil je met dit mailtje bedanken voor de inspiratie, de juiste richting, de nieuwe fundering onder mijn voeten. Als ik mijn hoofd buig, lager dan mijn hart, dan hoop ik dat mijn dankbaarheid tot bij jou straalt. Ik wens je veel succes met je onderneming. NM

Vooreerst nogmaals bedankt voor de leuke lessen en de inzichten die je mij verschaft hebt. Anderzijds ben ik er in geslaagd een zekere routine in mijn dag te stoppen. Zo mediteer ik zo goed als dagelijks en doe ik de nodige core oefeningen. Gisteren nogmaals moeten vaststellen in een yoga les dat ik nu oefeningen “doe” die ik in het verleden nooit had aangekund/aangedurfd. Hartelijk dank daarvoor. Ik zal de zondagen missen. RV 

Het is een heel leuk programma, ik zou het aan iedereen aanraden.  Ik ben 4 kilo afgevallen en voel me super goed ! Nog elke dag doe ik de burpees, de frogs en de plank. Mijn lichaam is er veel sterker door geworden, en mijn uithouding is zoveel verbeterd. Dank je Goedele, voor je opgedane kennis met ons te delen. Dit programma is bovendien super leuk om te doen. Ik kijk al uit naar het najaar wanneer de sessies terug starten in Leuven. Succes aan de nieuwkomers, je zal het verschil zeker snel merken !  NC

Ik had me ingeschreven omdat ik al jaren enkel op mijn gas duwde en mijn rem beetje kwijt was.  Ik had sinds 3 jaar last van duizeligheid, nekklachten, soort van chronische hyperventalie, onzeker.  Ik ben eigenlijk pas in november tot dit besef gekomen en heb beslist er echt te gaan aan werken door een aantal zaken anders aan te pakken. Ik heb begrepen dat voor mij alles valt of staat met ademhaling en dat rustpunt vinden in mijn hoofd.  Met alle tips en tricks heb ik geen probleem meer om tot rust te komen s'avonds of s'ochtends fitter op te staan.  Ik heb ook echt het gevoel dat ik mij terug goed voel in mijn job, de verre verplaatsingen en daarbij horende file vind ik ook plots niet erg meer, ik heb meer vertrouwen, kortom ik zit opnieuw beter in mijn vel.  Dankuwel :-) De eerste twee lessen die ik volgde (4 en 5) waren de ademhalingsoefeningen een echte uitdaging en voor mezelf op dat moment nét iets te intens (rekening houdend dat ik nog niet lang opnieuw beter adem en er meer aandacht aan besteed maar ik heb nog wel een weg te gaan).  De derde les (les 6 eigenlijk) was voor mij qua ademhalingsoefening ideaal!  Haalbaar en het geeft me echt een goed gevoel achteraf dus deze doe ik nu regelmatig en helpt me echt wanneer het wat een hectische dag is. Ik ben eveneens fan van de warming-up en stretch it out.  Deze doe ik enkele dagen per week in de ochtend.  Nadien heb ik lekker veel plaats in mjin lichaam en voel ik mij een pak fitter om de dag te beginnen. Ik deed al af en toe een 7min work-out maar deze werd wat eentonig, dankzij jou heb ik een pakje vol oefening om af te wisselen.  Ze zijn super, als ik ze op zondag doe, heb ik er tot woensdag "plezier" van :-).  Verder doe ik de yoga nidra vanuit de Soundcloud op regelmatige basis.   Ik ga 2 maal per week naar de yoga en volg 1 maal per week tangoles dus de andere dagen probeer ik iets van jouw lessen in te plannen.  De schouderoefeningen die helpen mij ook wel tussendoor op het werk. Kleine beetjes maken één groot! LV

Ik wou je toch even bedanken voor de afgelopen 4 weken. Jouw  workouts hebben me zoveel deugd gedaan! Al de informatie, tips and tricks die je ons meegegeven hebt, hebben er bij mij voor gezorgd dat ik eindelijk de moed en de goesting heb gevonden om aan mezelf en mijn lichaam te werken én heb ik het gevoel dat het mij deze keer gaat lukken ook! Dank je wel voor je enthousiasme en inspiratie. Je kan zien dat je hier echt voor leeft en dat je houdt van wat je doet! En dat straal je ook uit naar ons!  Goh, ik ben een beetje triest dat die donderdagavonden gedaan zijn. Je mag me zeker en vast in de toekomst terug verwachten!Ondertussen heb ik ook je boek moodfood aangeschaft en kan ik daarmee toch al verder. LG

Ik schreef mij in voor de Total Body & Soul Workout-reeks omdat ik merkte dat ik de laatste tijd opnieuw een overwegend zittend bestaan leidde. Goedele kende ik al van eerdere workshops en ik koesterde de verwachting dat zij mij met haar aanstekelijk enthousiasme opnieuw in beweging kon krijgen.

Aan de eerste sessie beleefde ik veel plezier: een hele set verschillende oefeningen wisselde zich af op passende muziek (up tempo bij het actieve gedeelte, rustgevende voor onder meer de meditatie en relaxatie). Op het einde van die les kregen we een haalbare lifestyle reset mee voor de komende week. Daags nadien stuurde Goedele een zeer uitgewerkt overzicht van alle oefeningen, inclusief foto’s, om thuis mee aan de slag te gaan (lees: je hoeft tijdens de workshop dus geen nota te nemen, handig!).

De bedoeling van het programma is dat je thuis voor jezelf een pakket aan oefeningen samenstelt met de bouwstenen die je in de sessie krijgt aangereikt. Vergelijk het met boodschappen doen voor een heerlijke salade: in de winkel is er een groot aanbod, toch zal iedereen iets anders op tafel toveren! De eerste week focuste ik mij op mijn ademhaling.

Het keerpunt voor mij kwam echter bij het begin van de tweede sessie. We kregen de kans onze bevindingen van de voorbije week neer te pennen. Tijdens het schrijven kwam ik voor mezelf tot het besef dat ik het mezelf de afgelopen week toch wel iets te gemakkelijk gemaakt had: ademhalingsoefeningen zijn nu niet bepaald heel actief te noemen.

Tijdens week 2 pakte ik het anders aan. Ik plande oefeningen in en vroeg huisgenoten om mij aan te porren een paar minuten (!) tijd te maken voor mijn work-out en mijn houding te controleren tijdens de uitvoering. Zo koppelde ik bepaalde stretchoefeningen bvb aan mijn theepauzes overdag of deed ik oefeningen vanachter mijn bureau.

Na 4 weken kan ik met veel trots zeggen dat ik meer energie heb en mij beter kan focussen. Ik ben verwonderd dat je mits een minieme tijdsinvestering zo’n resultaat kan boeken. In het verleden was ik eerder het ‘alles of niets-type’.

Wil je je fitter voelen op een eenvoudige manier, dan raad ik je aan je in te schrijven. Het programma is heel behapbaar en afwisselend. De combinatie van alle onderdelen maakt de workshop fijn. Ligt een onderdeel je minder, dan switch je in een paar minuten naar iets wat je wellicht liever doet. Goedele geeft eveneens alternatieven op de oefeningen, mocht je lichaam een bepaalde houding (nog) niet aankunnen. Flexibiliteit is ook absoluut geen must! De enige persoon waarmee je jezelf qua soepelheid mag vergelijken dat ben jezelf en het verschil zal je merken wanneer je bepaalde oefeningen in je leven integreert!

Ik heb maar 1 sessie gevolgd maar vond het fantastisch! Ik doe nu regelmatig de 10 minuten work-out en doe elke avond 3 min neck rolls om te (proberen) ontspannen. Ik zou eigenlijk nog veel meer willen doen, o.m. 's ochtends vroeger opstaan voor een paar oefeningen, maar voorlopig slaag ik er niet in om dit als een vast ritueel in te bouwen en doe het maar af en toe. Heb zeker interesse in andere sessies! NG

Ik heb enorm genoten van deze workshop!! De combinatie: info voeding, meditatie en actieve oefeningen vind ik echt TOP! Op een zondag was voor mij ideaal. Ook de timing: 14u-16u is perfect. De data kwamen redelijk goed uit voor mij. Het was zeker een voordeel dat je eens een les kon missen.Voor mij mocht het eventueel telkens een half uurtje of zelf een uur langer duren, maar 2 uren was ook goed. De life style switch van de week was telkens heel leuk en uitdagend om te doen. Super dat je ook alles kort nadien bezorgde via mail en de facebookgroep vind ik ook echt leuk.Ondertussen drink ik iedere ochtend een glas vers geperste citroen met water en doe ik mijn meditatie oefeningen en soms ook andere oefeningen. Ik sta vroeger op en ga bewuster om met voeding in het algemeen... (die geroosterde amandelen eet ik nu heel vaak trouwens). Ik geloof dat ik meer in mijn lichaam ben en dat voelt goed. Dank je wel hiervoor! MH

Ik vond elke sessie heel vloeiend, inspirerend, uitdagend, aangepast aan iedereen, met een vleugje humor. Het waren stuk voor stuk mooie momenten met een opening, hoogtepunt, slot met een effect dat instant is én blijft nawerken. Klasse. De allerbeste feedback is dat ik het mis! Wanneer start je een volgende reeks, voorkeur Leuven deze keer .De oefeningen alleen doen is een uitdaging maar er zijn toch nieuwe goede gewoonten in mijn leven binnen gekomen dankzij jou. Doe zo voort! Keep us posted! GB

Earlier Event: October 9
TOTAL BODY & SOUL WORKOUT LEUVEN 1 (8)
Later Event: October 14
TOTAL BODY & SOUL WORKOUT GENT 1 (8)