Back to All Events

TOTAL BODY & SOUL WORKOUT

  • Thip Yoga Komijnstraat 1 Gent België (map)

LIFE IS A GAME, LET'S PLAY!!!!

TOTAL BODY & SOUL WORKOUT

Op de 8 zondagen tussen 4 februari tot 25 maart geef ik elke week een TOTAL BODY & SOUL WORKOUT in Gent. Wil jij in top shape zijn en on top of your game voor de zomer van 2018? Dan is het hier dat je moet zijn. Elke sessie bestaat uit een aantal onderdelen die je ook apart thuis zal kunnen doen, afhankelijk van waar jouw focus ligt en we doen  ook samen een wekelijkse lifestyle reset. Lukte het totnogtoe niet om gezonder te gaan leven en je lichaam in vorm te krijgen? We zijn met een groep en we willen allemaal hetzelfde, dus deze keer lukt het je vast wel!!! Mijn boeken waren mijn Love Projects van de afgelopen jaren. Dit is mijn Love Project voor 2018 en ik ben zo blij dat het deze keer niet betekent dat ik uren achter mijn computer moet zitten. Hopelijk heb jij ook zin om in beweging te komen! See you  on the mat!

BURN

Effe afzien hier, maar zweten is gezond! De oefeningen waar we mee beginnen maken je lichaam sterker en slanker  en veranderen het ook na je work out in een efficiënte vetverbrandingsmachine! Met spieren op de juiste plaatsen krijg je bovendien ook een mooiere houding (en dat impliceert meer zelfvertrouwen en optimisme). 

FLEX & FLOW

Een flow van yogapositities voor meer flexibiliteit, focus èn balans met een voelbaar effect op je creativiteit en je productiviteit in het dagelijkse leven. 

PAUZE

Wist je dat je lichaam angstvallig vet gaat opslaan als je gestresseerd bent? Het helpt ook niet echt dat we tijdens grote stress ook vaak ongecontroleerd beginnen te snacken. Even pauzeren  af en toe, is superbelangrijk. Het helpt je om te recupereren van fysieke en mentale stress, te detoxen  en je slaapt er beter van.  Hoe je dat op een efficiënte manier doet leer je tijdens het PAUZE moment. We vertragen en brengen ons lichaam en onze geest tot rust. 

DE DATA: 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 4/3, 11/3, 18/3 25/3.  Je kunt op elk moment in het programma stappen en weer stoppen, maar voor het beste effect boek je best vier sessies (of meer) na elkaar. In 28 dagen- 4 weken- gaat je lichaam door een healing cycle en zie je echt het resultaat van wat je aan het doen bent.  Het is ook een periode die lang genoeg is om nieuwe gewoontes in je leven te integreren. 

TIJD:  14u-16u

HET ADRES: THIP YOGA, Komijnstraat 1, Gent, iets voorbij parking Ramen

PRIJS: 50 euro per sessie, als je er 4 boekt, dan doe je mee voor 45 euro. 

MEEBRENGEN: Er zijn matjes, maar je mag altijd je eigen matje meebrengen. Neem ook een dekentje mee voor de relaxatie, een handdoek en een fles/drinkbus met water.  

OVERSCHRIJVEN: Je plekje ligt vast van zodra je het geld hebt overgeschreven op BE20 3774 2399 8656 met vermelding van je naam en de data. Stuur me wel even vooraf een mailtje met de data waarop je wilt komen zodat ik kan kijken of er nog plaats is hello@goedeleleyssen.com. 

VRAGEN? Stuur me een mailtje of bel me 0493/19 71 49