Back to All Events

LET IT GO, LET IT FLOW WELLNESS CRUISE


WAT? 

Dit is een uitnodiging om van 22 tot en met 29 september samen met mij en Dr. Mahdi Brown aan boord te gaan van een authentiek zeiljacht en een magische reis te maken langs de idyllische eilanden van Griekenland en de ongerepte kust van Turkije. Tijdens dit unieke Let it Go, Let it Flow Wellness Cruise krijg je eindelijk tijd voor jezelf en tijd om gelijkgezinde mensen mensen te ontmoeten. En in plaats van dat jij voor anderen moet zorgen, wordt er eens een keertje voor jou gezorgd. 

Gedurende de week wordt er lekker mediterraans eten voor je klaargemaakt zodat je gewoon kunt genieten van de stralende zon en het geluid van de zee terwijl het schip over het diepblauwe water glijdt. Ontdek de mooie landschappen, de eeuwenoude geschiedenis en de fascinerende cultuur van de regio en ga op zoek naar innerlijk rust en kracht tijdens onze dagelijkse yoga- , meditatie- en inspiratiesessies. Na een week zal je je als nieuw voelen en helemaal klaar om vol energie en enthousiasme weer je leven in te stappen.

WAAR? 

We zeilen in de Golf van Hisaronu en zullen o.a. het schattige Griekse eilandje Symi bezoeken. We kozen voor dit gebied, omdat het nog niet ten prooi is gevallen aan het massatoerisme.

Het water is er puur en de mensen open en vriendelijk. Er is een professionele zeilcrew aan boord, maar als je zelf zeilambities hebt, mag je hen altijd een handje helpen.

Elke dag doen we yoga onder de palmbomen of in de buurt van de Griekse rotsformaties met een spectaculair uitzicht over het turkooizen water. Daarna ontbijten we en kun je even een duik nemen in het heerlijke water.

Aan het eind van de ochtend zeilt het schip naar een nieuwe bestemming terwijl je lekker kunt loungen op het dek of eindelijk dat boek kunt uitlezen.

Bij elke stop is er tijd voor lunch, exploratie, ontspanning, en sunset meditaties. Je kunt ook deelnemen aan een aantal inspirerende workshops over gezond eten, mindful leven, en doorheen de week leer je meer over de 5 geheimen van een stressproof leven. Het diner wordt op het schip geserveerd en daarna ben je vrij om aan boord te blijven en naar de sterren te kijken of om op ontdekking te gaan aan land.

WIE ZIJN WIJ? 

GOEDELE LEYSSEN is een kundalini yoga teacher, sound healer, holistisch voedingsdeskundige en ze beoefent Sat Nam Rasayan, een meditatieve helingstechniek. In haar workshops en retreats wil ze mensen in connectie brengen met hun innerlijke kracht en wijsheid, zodat ze zichzelf gaan behandelen met het respect dat ze verdienen en een leven voor zichzelf gaan creëren dat hun stoutste verwachtingen overtreft.

De yoga die Goedele geeft wordt ook wel eens bewustzijnsyoga genoemd, omdat je er spiritueel zo snel van groeit. Uiteraard hebben de oefeningen ook een diepgaand effect op je lichaam. Ze werken niet alleen op je spieren, maar ook op je endocriene klieren en helpen je dus om hormonaal in balans te komen.

Goedele ontwikkelde ook een Total Body & Soul Workout™ waarbij ze mensen over een periode van 4 -8 weken helpt met behulp van verschillende technieken zoals interval training, meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga en visualisatie om sterker, flexibeler, rustiger en gelukkiger te worden. 

DR MAHDI BROWN is een dokter en een gepassioneerd Health & Wellness teacher. Hij behaalde zijn N.D. in naturopathische geneeskunde aan het Southwest College of Naturopathic Medicine met klinische specialisaties in Lifestyle Medicine, Emotional Awareness & Mind Body Transformation, Stress Management en Applied-Clinical Nutrition.

In het verleden werkte hij met het internationale Functional Medicine Lab (Genova Diagnostics) en adviseerde hij artsen van over de hele wereld bij het ontwikkelen van holistische behandelingsplannen voor hun moeilijkste cases. Dr. Mahdi gaf ook gedurende vier jaar een Stress Management Course aan Arizona State University en hij was Mind & Body Medical Consultant bij The River Source Alcohol & Drug Treatment Center in Casa Grande, AZ. Dr. Mahdi heeft een BA in folosofie van de University of South Carolina en is gecertifiëerd als een Transformational Life Coach.

Dr. Mahdi hielp al duizenden mensen met stress en burn out bij het claimen van hun gezondheid, het verminderen van mentale en emotionele stress en het integreren van hun persoonlijke en professionele leven. Het is zijn overtuiging dat iedereen de heler is van zijn eigen leven, maar sommige mensen hebben een beetje richting nodig, en daar helpt hij met veel plezier een handje bij.

MEER INFO

Tarief

€ 1605, maar als je boekt voor 21 juni 2018, dan betaal je slechts € 1355,-

Inbegrepen

* 7 nachten in een hut voor twee met eigen toilet en douche. Wil je een hut voor jou alleen, dan is de toeslag 400 euro voor een hut voor privé gebruik.

* Dagelijkse yoga lessen (voor alle niveaus) op de prachtigste locaties en elke avond geleide ontspannings- en meditatie momenten

* Inspirerende healthy food & lifestyle workshops

* Drie maaltijden per dag op de boot (met uitzondering van twee avondmaaltijden) en onbeperkt warme dranken en flessenwater.

* Er zullen traditionele mediterraanse gerechten geserveerd worden met een hoge voedingswaarde voor een happy mind in een healthy body. De maaltijden worden op de boot klaargemaakt door onze Turkse chefs met verse ingrediënten uit de regio van Datca. Als je bepaalde dieetwensen hebt, gelieve ons die dan door te spelen wanneer je boekt.

Exclusief

* Vliegticket:  wij kunnen de directe vlucht voor je verzorgen vanaf Schiphol naar de luchthaven van Dalaman. Het tarief voor een retourticket en 2 transfers is € 380 (7 kilo handbagage inbegrepen).

* Kosten voor extra activiteiten zoals duiken, snorkelen, surfen, waterskiën, jetskiën, paardrijden, etc.

* 2 avondmaaltijden in een gezellig restaurantje naar keuze (+- € 15,-)

* Je kunt je plekje vastleggen door een voorschot van 25% van het totaalbedrag over te schrijven. Het restbedrag dient 8 weken voor vertrek te zijn betaald.

* 15 euro voor het GGTO garantiefonds

Upgrade

Dr. Mahdi zal tijdens het retreat ook persoonlijk werken met een beperkt aantal mensen rond stress en voeding en dit uitzonderlijk voor de prijs van € 250 (excl. btw).

De consultaties zijn in het Engels.

https://www.yogacruise.nl/wellness-cruise-met-goedele-leyssen-en-dr-mahdi-brown/