Back to All Events

NIEUW! MASTER WELLNESS PROGRAMMA VOOR OVERVLOED & SUCCES


  • Heerlijckyt Van Elsmeren 2 Weg op Halen Geetbets, Vlaanderen, 3450 Belgium (map)

MASTER WELLNESS PROGRAMMA VOOR OVERVLOED & SUCCES

Met de hulp van krachtige, intensieve groepscoaching-sessies, afgewisseld met ontspannende relaxatiesessies en integratiemomenten, geven we je tijdens dit unieke weekend een kickstart om zowel persoonlijk als professioneel het leven van je dromen te realiseren.

Onze methodologie is gebaseerd op een aantal principes uit De Wellness Formule -het vierde boek van Goedele Leyssen- en op De 7 Domeinen van Well-Being, een well-being model dat ontwikkeld werd door Mahdi Brown N.D. waarbi jde focus gaat naar je lichaam, je geest, je emoties, je gedachten, je contributie, je relaties en je omgeving. We diepen aan aantal aspecten uit en we nemen je mee op een reis van zelf-exploratie waardoor je een heleboel waardevolle inzichten zal krijgen over jezelf die je de rest van je leven zal kunnen gebruiken om keuzes te maken die bij je passen. Tijdens het weekend zal je ook aan je eigen wellness formule werken, waarmee je aan een stevig self care fundament voor succes bouwt. 

Wat wil je zijn? Wat wil je doen? Wat wil je hebben? 

Je trekt in je leven datgene aan waar je het meest op focust. 

Gaat je aandacht naar alles wat je niet wilt, dan zal je automatisch meer krijgen van wat je niet wilt. Wat zou er gebeuren als je nu eens tijd zou maken om helderheid te krijgen over wat je wèl wilt?  Tijdens dit Magische Wellness Weekend geef je jezelf me time cadeau op een prachtige plek in de natuur.

Als je iets wilt veranderen in je leven, is de allerbelangrijkste eerste stap dat je duidelijk weet hoe je je graag wilt voelen. Dat is iets waar we op gaan werken met de hulp van visualisatie en journaling. Minstens even belangrijk is dat je hart en je geest ook openstaan voor waar je allemaal naar verlangt. Daarvoor gebruiken we yoga, mindfulness en meditatietechnieken in combinatie met sound healing en inspiratie- , motivatie- en groepscoaching sessies.

De wereld rondom je is een weerspiegeling van hoe jij je voelt. Als je positieve vibes uitstraalt, dan zal je ook een heleboel positiviteit aantrekken.

DUS…Heb jij zin om even stil te staan bij jouw leven hoe het nu is, en helderheid te krijgen waar je naartoe wilt? Heb je nood aan tijd voor jezelf, om te mediteren, yoga te doen, lekker te eten, fijne, gelijkgestemde mensen te ontmoeten en te relaxen en herladen op een supermooie locatie? Zit je in een negatieve periode en heb je zin in een positieve boost? Schrijf je dan nu in!

- Dagelijkse yoga en meditatiesessies 

- Informatiesessie over visualisatie en waarom het echt werkt. Wat gebeurt er precies in je brein.

- Workshop rond het creëren en implementeren van rituelen en het creëren van je eigen wellness formule - jouw fundament voor succes

- coaching momenten in combinatie met visualisatietechnieken  & journaling

- Workshop: Maak je eigen vision board 

- Extraatje: Sound Healing Sessie met helende Earth Year Gong 

- Tijd voor jezelf om te wandelen (er zijn heel mooie wandelpaden) , te lopen, te fietsen of lekker niks te doen, te genieten en op te laden op het prachtige domein van De Heerlijckyt

WANNEER? Vrijdag 25 oktober 2019 (18u30) tot zondag 27 oktober 2019 (16u) 

PRIJS inclusief workshops, maaltijden, snacks & drank 

Twee overnachtingen in een kamer voor 2: € 595 (incl. BTW, factuur mogelijk)

Twee overnachtingen in een eenpersoonskamer: € 650 (incl. BTW, factuur mogelijk)

Je deelname is definitief van zodra je het volledige bedrag hebt overgeschreven op BE20 3774 2399 8656

WAAR? De Heerlijckyt van Elsmeren is een prachtig, eeuwenoud kasteel (met een open haard), omgeven door landerijen met koeien en ezeltjes, vijvers, een heleboel eeuwenoude bomen (en veel zuivere lucht). Een ‘heerlijke’ plek om tot rust te komen. www.heerlijckyt.org

Adres: Weg op Halen 2B, 3450 Geetbets

LESGEVERS: Goedele Leyssen & Dr. Mahdi Brown, www.goedeleleyssen.com. Een stuk van het retreat zal in het Engels gegeven worden (met vertaling indien nodig)

Extra info? 0493/19.71.49 

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten

Goedele & Mahdi

OVER GOEDELE

Vooraleer Goedele Leyssen yoga en meditatie trainer werd, was ze een druk bezette journaliste. Het was tijdens een zakenreis naar India in 2008 dat ze yoga en meditatie ontdekte. Ze merkte dat de tijd die ze doorbracht op haar yogamat haar hielp om kracht en innerlijke rust te vinden op moeilijke momenten. Hierdoor gingen yoga en meditatie een steeds belangrijkere plaats innemen in haar leven. 

Omdat ze haar kennis en ervaringen graag met zoveel mogelijk mensen wilde delen, volgde Goedele een opleiding als kundalini yoga- en meditatie trainer met een specialisatie in sound healing. Een fascinatie voor de relatie tussen voeding, gezondheid en emoties inspireerde haar om ook een opleiding te volgen als holistisch voedingsdeskundige. Begin 2013 stopte Goedele met haar fulltime activiteiten als journalist en begon ze als personal wellness coach privé coachings, workshops en retreats te geven en les te geven op festivals zoals het Happinez festival, Tomorrowland, Yogaland, Paradise City, ...Ze faciliteerde ook workshops voor Unilever, Microsoft, Axa, Feeling, Elle Magazine, Maasmechelen Village…Daarnaast schreef Goedele verschillende boeken. Boostverscheen in 2014, Balansin 2015 en MoodFoodin 2017. In mei 2019 kwam haar laatste boek uit: De Wellness Formule (Borgerhoff & Lamberigts). In dit boek -dat in essentie over het creëren van rituelen gaat- vind je een uniek wellness model terug dat je kan helpen om je goede intenties om beter voor jezelf te zorgen eindelijk waar te maken. 

OVER MAHDI

DR MAHDI BROWN is een gepassioneerd Health & Wellness teacher. Hij behaalde zijn N.D. in naturopathische geneeskunde aan het Southwest College of Naturopathic Medicine met klinische specialisaties in Lifestyle Medicine, Emotional Awareness & Mind Body Transformation, Stress Management en Applied-Clinical Nutrition.

In het verleden werkte hij met het internationale Functional Medicine Lab (Genova Diagnostics) en adviseerde hij artsen van over de hele wereld bij het ontwikkelen van holistische behandelingsplannen voor hun moeilijkste cases. Dr. Mahdi gaf ook gedurende vier jaar een Stress Management Course aan Arizona State University en hij was Mind & Body Medical Consultant bij The River Source Alcohol & Drug Treatment Center in Casa Grande, AZ. Dr. Mahdi heeft een BA in folosofie van de University of South Carolina en is gecertifiëerd als een Transformational Life Coach.

Dr. Mahdi hielp al duizenden mensen met stress en burn out bij het claimen van hun gezondheid, het verminderen van mentale en emotionele stress en het integreren van hun persoonlijke en professionele leven. Het is zijn overtuiging dat iedereen de heler is van zijn eigen leven, maar sommige mensen hebben een beetje richting nodig, en daar helpt hij met veel plezier een handje bij.

GETUIGENISSEN EDITIE APRIL 2019

“Ik had heel erg uitgekeken naar het weekend en mijn verwachtingen zijn helemaal ingelost. Mijn doel was om mezelf opnieuw te vinden, te reconnecten. En dat is fantastisch gelukt. De locatie, de andere gelijkgestemden en onze twee begeleiders zorgden ervoor dat ik zondag gelukkig naar huis ging, met een grote dankbaarheid. Ik voelde me 10 kg lichter en vastbesloten om een aantal richtlijnen thuis te blijven verder doen. Als het kan en lukt, schrijf ik mij sowieso opnieuw in! ” H.F.

“Ik ben dankbaar dat ik ben meegegaan omwille van de open en positieve sfeer die er hing. Niks was taboe. Er werd niet ge-of veroordeeld. Iedereen kon 100% zichzelf zijn. We kregen een zalige yoga kriya aangereikt om de dag mee te starten. (*) Het maken van het vision board was tegelijkertijd fun om te doen maar ook een zeer krachtige tool omdat je letterlijk voor ogen had wat je, ahum, voor ogen hebt voor jezelf. Dan natuurlijk de setting en het heerlijke eten, dat de zoete kers op de al lekkere taart was. En last but not least: het besef minder negatief te moeten/mogen zijn en liever te moeten/mogen zijn voor jezelf. Daar doe je jezelf zo'n geweldige cadeau mee.” S.L.

“Een welgemeende dankjewel voor het geweldige Manifestatieweekend, het kwam op het juiste moment voor mij. De perfecte mix van beweging, meditatie, positive vibes, healthy food, fijne mensen, verbinding en dat alles in een prachtig kader.” E. VDB.

“Ik ben dankbaar dat ik meegegaan ben op Manifestatieweekend omdat het mij zoveel nieuwe inzichten bracht, positieve vibes, gezonde voeding, lieve mensen ... Een boost om hiermee door te gaan! Ik ga zeker terug mee! ;-)” E DN

“Het weekend heeft mij echt deugd gedaan. Even terug stilstaan met de essentie van het leven en korter bij mezelf komen.De locatie was prachtig … de fijne nieuwe mensen die ik heb mogen leren kennen…het lekkere eten… de fijne lessen van jullie … al die goede raad en tips om beter in het leven te staan en goed voor mezelf te kunnen zorgen…Dikke kus en dankjewel” C.V.

'“Ik ben dankbaar dat ik meegegaan ben op Manifestatieweekend omdat ik het plezier heb teruggevonden in de dagelijkse rat race. Nogmaals bedankt voor het prachtige weekend, ik vond het een heerlijke combinatie van inspannend en ontspannend.” A.T.Earlier Event: June 23
DE WELLNESS FORMULE 'LIVE'