Back to All Events

DE WELLNESS FORMULE 'LIVE'

  • RUSTY Inner Peace Baron de Gieylaan 45/001 De Pinte Belgium (map)

Hallo <3,

Na Boost (2014), Balans (2015) en MoodFood (2017) komt begin mei mijn nieuwste boek uit: De Wellness Formule. Ik heb het geschreven met de intentie om je te helpen alle tips die je ooit kreeg om gezonder te gaan leven ook echt in je leven te integreren…stap voor stap, want het zijn de kleine veranderingen die leiden naar grote resultaten.

Wil je meer inzicht in de filosofie achter de Wellness Formule en live ervaren wat ‘De Wellness Formule’ voor je kan doen? Schrijf je dan in voor De Wellness Formule ‘LIVE’, een Total Body & Soul Wellness Workout voor een gezond en gelukkig leven. 

HET BOEK: DE WELLNESS FORMULE 

Slechts 8% van de mensen realiseert zijn goede voornemens. De rest blijft dromen dat ‘het ooit wel zal komen’. “Ik ga beter zorgen voor mezelf en gezonder leven” is een van de voornemens die het meest gemaakt wordt en weer aan de kant geschoven. Dat is heel erg jammer, want het is hèt voornemen dat aan de basis ligt van succes op alle andere vlakken van je leven. Zit jij met een aantal onvoltooide goede voornemens? In De Wellness Formule neemt Goedele Leyssen je mee door De Wellness Cirkel. Ontdek waar het bij jou verkeerd loopt, leer hoe je je goede voornemens om kunt zetten in krachtige rituelen en ontwikkel op basis daarvan jouw persoonlijke Wellness Formule voor een positieve mindset en een rustige geest in een gezond lichaam. 

DE WORKSHOP: DE WELLNESS WORKOUT - DE WELLNESS FORMULE ‘LIVE’

DE THEORIE: In deze workshop kom je te weten waar jij in de Wellness Cirkel zit en wat de volgende stap is die je kunt zetten om (nog) gezonder te gaan leven. Daarbij gaan we kijken naar wat we kunnen doen om aan onze persoonlijke wellness te werken.  Zowel onze innerlijke wellness als onze nutritionele wellness en onze fysieke wellness komen aan bod. 

DE PRAKTIJK: Dit is uiteraard niet enkel een luisterworkshop. Aangezien het creëren van rituelen de sleutel is tot het creëren van me-time in een drukke dag, ontdek je in deze workshop hoe een goed ritueel in elkaar zit en gaan we ook een aantal rituelen doen. Je gaat naar huis met een selectie Wellness Snacks zoals een fantastisch dankbaarheidsritueel, enkele heerlijke stretchoefeningen, wat leuke happy cardio oefeningen,…

Einstein zei ooit dat als je altijd doet wat je altijd al deed, je altijd zal krijgen wat je altijd al kreeg. Als je niet tevreden bent met wat je krijgt op dit moment, dan kun je daar met deze workshop verandering in brengen. 

WAAR: Rusty, Baron de Gieylaan 45/001, 9840 De Pinte

WANNEER: Zondag 23/6, 14u-17u. De workshop duurt 3 uur, maar no worries, er is een pauze voorzien. 

TIP: Neem een schriftje of papier mee en iets om te schrijven 

INFO:  +32 471 08 88 00 en thekla@rusty.world

INSCHRIJVEN DOE JE VIA DEZE LINK

Als alles goed gaat met de productie van ‘De Wellness Formule, ‘ dan zal je het boek kunnen aankopen op de workshop.