Back to All Events

WELLNESS DAG

  • Boventoon 11 Landstraat Torhout, Vlaanderen, 8820 Belgium (map)

EEN DAG PURE WELLNESS VOOR JEZELF

Slechts 8% van de mensen realiseert zijn goede voornemens. De rest blijft dromen dat ‘het ooit wel zal komen’. “Ik ga beter zorgen voor mezelf en gezonder leven” is een van de voornemens die het meest gemaakt wordt en weer aan de kant geschoven. Dat is heel erg jammer, want het is hèt voornemen dat aan de basis ligt van succes op alle andere vlakken van je leven. Zit jij met een aantal onvoltooide goede voornemens? Schrijf je dan nu in voor De Wellness Dag

Tijdens deze dag neemt personal wellness coach Goedele Leyssen, auteur van De Wellness Formule (begin mei 2019) je met behulp van De Wellness Cirkel mee achter de schermen van een duurzame gezonde lifestyle en ontdek je het proces waar je door moet om op een succesvolle manier gezonder te gaan leven. Je komt ook meer te weten over de kracht van rituelen, en we gaan een heel aantal rituelen doen waarbij we zowel aan onze fysieke als aan onze innerlijke wellness gaan werken met behulp van yoga, meditatie en dankbaarheidstraining. De Wellness Dag wordt ook begeleid door sound healer Andy Vanbeveren die de rituelen en de yoga zal kracht bij zetten met zijn ‘boventoonrijke’ instrumenten. Hij laat je op auditieve en tactiele manier voelen hoe je je voornemens kracht kan bij zetten. De workshops worden gecombineerd met ‘nutritionele wellness’ onder de vorm van een lekkere lunch en gezonde snacks.

De Wellness Dag is een verwendag, tijd voor jezelf, om te ontstressen en te herladen op een mooie rustige plek met zentuin en blote voetenpad.

Verse thee, water, fruitsap, gezonde versnapering en middagmaal inbegrepen.

Goedele: “Andy en ik werkten voor het eerst samen op het Yogaland Festival in Torhout. Later hebben we samen op Tomorrowland gestaan. Ik geniet er echt van om met Andy samen te werken omdat het een 1 + 1 = 3 verhaal is. Samen creëren we magie. Dat moet je ervaren hebben om het te kunnen begrijpen. Op 1 juni is je kans. De plaatsen zijn beperkt, dus als je voelt dat dit iets is voor jou, wacht niet te lang om je in te schrijven .”

WAAR? Boventoon, Landstraat 11, 8820 Torhout

WANNEER? 10u-17u

PRIJS? € 160

INSCHRIJVEN DOE JE VIA DEZE LINK

Earlier Event: May 19
DE WELLNESS FORMULE 'LIVE'
Later Event: May 26
DE WELLNESS FORMULE 'LIVE'