Back to All Events

WELLNESS BRUNCH

  • NomAd Summer Bar 28 Driepikkelstraat Gent, Vlaanderen, 9030 Belgium (map)

Na Boost (2014), Balans (2015) en MoodFood (2017) komt op 11 mei Goedele’s nieuwste boek uit: De Wellness Formule. Goedele schreef het met de intentie om je te helpen alle tips die je ooit kreeg om gezonder te gaan leven ook echt in je leven te integreren…stap voor stap, want het zijn de kleine veranderingen die leiden naar grote resultaten.

Op donderdag 30 mei geeft Goedele een mini versie van de WELLNESS FORMULE LIVE waarin ze haar filosofie achter De Wellness Formule zal uitleggen. Zit je met een aantal onvoltooide goede voornemens om gezonder te gaan leven? Dan ontdek je tijdens deze workshop waar het fout loopt en wat je eraan kunt doen. Je krijgt een selectie Wellness Snacks aangeboden om zowel je innerlijke als je fysieke wellness te boosten en je leert hoe je daar krachtige, gepersonaliseerde rituelen mee kunt creëren. 

Na 1,5 uur sluiten we de workshop af voor een lekkere, gezonde yoga brunch. Er wordt dus ook voor je nutritionele wellness gezorgd. 

Einstein zei ooit dat als je altijd doet wat je altijd al deed, je altijd zal krijgen wat je altijd al kreeg. Als je niet tevreden bent met wat je krijgt op dit moment, dan kun je daar met deze verrijkende workshop verandering in brengen. 

PRIJS: € 50

INSCHRIJVEN en iNFO? 048 898 13 58  en djamillabahri@yahoo.com

Earlier Event: May 26
DE WELLNESS FORMULE 'LIVE'
Later Event: June 15
DE WELLNESS FORMULE 'LIVE'