Back to All Events

MoodBoost

  • Danshuis Leuven Frederik Lintsstraat 45 Leuven, Vlaanderen, 3000 Belgium (map)

Iedereen kan af en toe een MoodBoost gebruiken. En dat is dan ook het doel van deze sessie. Voor MoodFood selecteerde ik een aantal feel good oefeningen die je zullen helpen om elk spoortje negativiteit te doen verdwijnen en je van de tippen van je tenen tot de kruin van je hoofd te vullen met een gelukkig gevoel. Adem zoals het hoort voor meer energie en minder stress, stretch en flex je lichaam zodat het soepel en jong blijft, mediteer jezelf in balans en open je hart voor de helende klanken van Goedele’s Earth Year Gong. 

We zoomen ook in op de Mood-Food-Body connectie., het onderwerp van MoodFood, mijn derde boek (release: 5 september). 

Voor alle niveaus. 

PRIJS: €45. Je reservatie is definitief vanaf het moment dat je het geld overgeschreven hebt op rekeningnummer BE20 3774 2399 8656. Vermeld in de omschrijving voor welke datum je inschrijft! E-mail me zeker voor je inschrijft om te checken of er nog plaats is op hello@goedeleleyssen.com.

Adres: Het Danshuis, Frederik Lintstraat 45, 3000 Leuven. Parking OCMW of in de straat. 

Meer info: hello@goedeleleyssen.com en 0493/19.71.49

TIP: Je kunt voor 50 euro ook een dekentje van gekamd katoen kopen uit Nepal, vederlicht maar net zo warm als een wollen dekentje. Heerlijk voor in de zetel of om te mediteren. De opbrengst gaat gedeeltelijk naar de projecten van VZW Sukhihome. Deze organisatie zet zich al jaren in voor een betere toekomst voor kansarme kinderen en gezinnen in Nepal. Voorkeur voor een bepaalde kleur? Laat het gerust (en geheel vrijblijvend) vooraf even weten.

 

Earlier Event: August 27
Relax, Recharge & Feel Fantastic
Later Event: September 5
MoodFood book release!