Back to All Events

MOODBOOST

  • YOC Noord Dok-Noord 3b 9000 Gent Belgium (map)

Iedereen kan af en toe een MoodBoost gebruiken. En dat is dan ook het doel van deze sessie. Voor MoodFood selecteerde ik een aantal feel good oefeningen die je zullen helpen om elk spoortje negativiteit te doen verdwijnen en je van de tippen van je tenen tot de kruin van je hoofd te vullen met een gelukkig gevoel. Adem zoals het hoort voor meer energie en minder stress, stretch en flex je lichaam zodat het soepel en jong blijft, mediteer jezelf in balans en open je hart voor de helende klanken van Goedele’s Earth Year Gong. 

Bij MoodBoost zal je leren over de Mood-Food-Body connectie, het onderwerp van MoodFood. MoodFood is mijn derde boek (release: 5 september). 

Voor alle niveaus. 

PRIJS: €45. Inschrijven doe je via deze link

Adres: YOC NOORD, Dok Noord 3B (verdieping +0,5), 9000 Gent

Vragen? hello@goedeleleyssen.com en 0493/19.71.49

TIP: Je kunt voor 50 euro ook een dekentje van gekamd katoen kopen uit Nepal, vederlicht maar net zo warm als een wollen dekentje. Heerlijk voor in de zetel of om te mediteren. De opbrengst gaat gedeeltelijk naar de projecten van VZW Sukhihome. Deze organisatie zet zich al jaren in voor een betere toekomst voor kansarme kinderen en gezinnen in Nepal. Voorkeur voor een bepaalde kleur? Laat het gerust (en geheel vrijblijvend) vooraf even weten.