Back to All Events

DAY EVENT- Relax & Renew Sound Experience Day

  • Boventoon Landstraat 11 8820 Torhout (map)

Ben je de afgelopen jaren zo hard gegaan dat je niet meer weet hoe het eigenlijk voelt om ontspannen te zijn? Je herontdekt het tijdens deze magische Relax & Renew dag.
Leer hoe je zowel fysieke als emotionele spanningen los kunt laten met behulp van specifieke stretch- en ademhalingsoefeningen, krachtige zelfmassagetechnieken en helende essentiele olien. Ervaar hoe de klankvibraties van verschillende gongs, klankschalen en andere mystieke muziekinstrumenten harmonie brengen tot op celniveau. Voel je heerlijk licht in je lijf en vrij van alle zorgen.

Boeddha zei ooit dat je lichaam je tempel is, maar dat is het alleen als je het ook zo behandelt. Dit is jouw kans om daar werk van te maken!

Voor beginners en gevorderden

Deze workshop wordt gegeven door sound healer Andy Vanbeveren en Kundalini Yoga Teacher Goedele Leyssen, auteur van Boost, Balans en MoodFood. Tijdens deze dag ga je ook zelf aan de slag met klankschalen en ervaar je het effect van de helende trillingen op je lichaam. Meer info over Andy vind je op deze site

WAAR? Boventoon, Landstraat 11, 8820 Torhout

TIMING:  10 uur tot 17u30

PRIJS: € 150, middagmaal, thee, water, fruitsap, fruit en versnaperingen zijn inbegrepen. Inschrijven kun je via deze link.  

- yogamatjes en props zijn ter beschikking, je hoeft zelf dus niks mee te brengen, behalve misschien een dekentje om je toe te dekken.