Back to All Events

SUMMER MAGIC YOGA BRUNCH

Op woensdag 18 juli organiseer ik samen met Djamilla Bahri van de Nomad Summer Bar de SUMMER MAGIC YOGABRUNCH :-)

WAt?  Like attracts like. Zit je boordevol goede energie, dan trek je leuke mensen en geweldige kansen aan en zal je ook uit situaties die niet helemaal volgens plan verlopen toch altijd iets positief kunnen halen.Ben je eerder negatief ingesteld en vind je dat het leven een en al kommer en kwel is, dan is dat exact wat je voorgeschoteld krijgt. Verkies je scenario 1, net zoals ik? You got it! Op deze SUMMER VIBRATION workshop op deze magische plek vlakbij Gent teach ik een Yoga & Magic Lifestyle workshop waarin we tijd maken om ons lichaam te relaxen en te renewen met yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie. Tegelijkertijd krijg je gouden tips en truckjes mee om het leven van je dromen te creëren... Zowel voor beginners als gevorderden.

Na deze zaligmakende workshop waarin zowel je geest als ziel geprikkeld zullen worden,wordt jullie lichaam gevoed met een heerlijke vegetarische brunch op Nomadische wijze. Wie nog verder wil nagenieten van deze ontspannende dag in de natuur, kan een wandeling maken in de Bourgoyen waar de vogeltjes jullie zullen begeleiden met hun zang.

55€ pp Inschrijven best op voorhand door overschrijving BE86 3630 5881 2150. vergeet je naam er niet bij te schrijven. Inschrijven kan tot 17.07.