Back to All Events

Happy HoliDAY - DetoxBoost

  • Villa Varia Weligerveld 2 3212 Lubbeek Belgium (map)

... voor de mooiste zomer van je leven.

Je plande je vakantie pas in augustus of september? Of je hebt dit jaar gewoon geen vakantie meer maar je wil wel graag een fijn vakantiegevoel en een bijpassende vakantieglow? Voor deze Happy HoliDAY sessie verpak ik 1 week vakantie in 1 dag.

Deze dag is een nieuw begin. Het moment om een frisse wind door je leven te laten waaien, alles los te laten wat je niet meer nodig hebt en de biljoenen cellen in je lichaam een detoxboost te geven zodat ze efficiënter gifstoffen kunnen afvoeren en je lichaam zich kan verjongen en vernieuwen. We verzamelen met een groep leuke mensen op een zalige good vibe-plek. Je kunt je verwachten aan lekker biologisch eten en groene smoothies, yoga voor beginners & gevorderden, meditatie, een sound healing sessie en heel veel healthy lifestyle inspiratie.

Programma:

10u-11u00: DETOX TALK

Ons lichaam wordt dagelijks overspoeld door toxines en toxische emoties. Regelmatig detoxpauzes inlassen is cruciaal als je je lichaam energiek en jong wilt houden. Maar hoe begin je eraan? Tijdens deze workshop ontdek je de geheimen van succesvol detoxen. Hoe ziet een goed detoxprogramma eruit? Hoe lang moet je detoxen? Wat zijn de beste detoxboosters en hoe zorg je ervoor dat je ze regelmatig binnenkrijgt? Dit en nog veel meer… je komt het allemaal te weten tijdens deze detoxtalk.

Teatime

11:20-13:30: MASTER YOGA CLASS - THE ART OF DETOXING

Een ding is zeker: je lichaam kan enkel succesvol detoxen als detoxorganen zoals je lever, je nieren en je longen in topvorm zijn. En die gaan we tijdens deze yogasessie grondig trainen met behulp van gespecialiseerde yogaoefeningen. Zet het hele detoxproces in beweging door zelf in beweging te komen en voel de energie door je lichaam stromen. Na de inspanning maken we uiteraard tijd voor ontspanning. Mooi weer = yoga in het park :)

13:30-15u: LUNCH

Tijd voor een lekkere vegan driegangen-lunch. Mooi weer = picknick in het park.

15u-16:00: GROENE SMOOTHIE & JUICE WORKSHOP

Tijdens deze workshop krijg je succestips voor als je zelf wilt gaan juicen of smoothies maken. Ik deel ook mijn favoriete recepten met je en uiteraard krijg je de kans om ze te proeven.

Tea & snack time

16:30-18:00: HEALING GONG BATH

Een gongbad heeft hetzelfde effect als een langdurige, diepe massage. Tijdens deze sound healing sessie ervaar je de helende kracht van de Earth Year Gong, ook wel eens de OHM-gong genoemd. Dat is een ongelofelijk krachtige gong die met haar helende klankvibraties je hart opent en je helemaal in balans brengt. Een unieke ervaring.

Meebrengen: yogamatje, dekentje, eventueel een meditatiekussen of iets dat je toelaat om comfortabel op de grond te zitten (en anders zijn er ook stoelen hoor).

Prijs: 150 euro incl. biologische driegangen-lunch, snacks, thee, een groene smoothie of juice en detoxhulp om het detoxproces thuis verder te zetten.

Je reservatie is definitief vanaf het moment dat je het geld overgeschreven hebt op rekeningnummer: BE20 3774 2399 8656. Vermeld in de omschrijving voor welke datum je inschrijft! E-mail me even voor je inschrijft om te checken of er nog plaats is op hello@goedeleleyssen.com.

Adres: Weligerveld 2, 3212 Pellenberg (op een boogscheut van Leuven)

Extra info: 0493 19 71 49