Back to All Events

Happy HoliDAY - MoodBoost

  • Villa Varia Weligerveld 2 3212 Pellenberg Belgium (map)

... voor de gelukkigste zomer van je leven.

Je plande je vakantie pas in augustus of september? Of je hebt dit jaar gewoon geen vakantie meer maar je wil wel graag een fijn vakantiegevoel en een bijpassende vakantieglow? Voor deze Happy HoliDAY sessie verpak ik 1 week vakantie in 1 dag.

Relaxen en Renewen is de boodschap op deze dag. Samen met een gezellige groep mensen die daar net zoveel zin in hebben als jij. Op een zalige good vibe-plek met lekker biologisch eten, yoga voor beginners & gevorderden & meditatie, een sound healing sessie en heel veel healthy lifestyle inspiratie.

Programma:

10u-11u00: HAPPY MOOD FOOD TALK

Wist je dat wat je eet bepaalt hoe je je voelt? Maar wat moet je dan eten? Happy Mood Food is het onderwerp van deze lezing. Daarnaast krijg je ook een aantal lekkere recepten mee.

Teatime

11:20-13:30: MASTER YOGA CLASS - The Art of Feeling Happy

Omdat je body en je mood zo intens met elkaar verbonden zijn, kun je door aan je lichaam te werken, een enorme impact uitoefenen op hoe je je voelt. Daarmee gaan we experimenteren tijdens deze sessie. Verwacht je aan een reeks krachtige oefeningen die je bloed en je energie doen stromen en je productie van feel good moleculen stimuleren zodat spanning en stress plaats kunnen maken voor ontspanning en een vederlicht gevoel. Mooi weer = yoga in het park :)

13:30-15u: LUNCH

Tijd voor een lekker verse vegan driegangen-lunch. Mooi weer = picknick in het park.

15u-16:00: AROMA-WORKSHOP

Na een algemene introductie over essentiële oliën kijken we ook naar het effect van aroma’s op je mood en krijg je de unieke kans om je eigen Moodparfum samen te stellen. Dat krijg je ook mee naar huis. Om je een hele zomer lang happy, wakker, relaxed of sexy te voelen.

Tea & snack time

16:30-18:00: HEALING GONG BATH

Een gongbad heeft hetzelfde effect als een langdurige, diepe massage. Tijdens deze sound healing sessie ervaar je de helende kracht van de Earth Year Gong, ook wel eens de OHM-gong genoemd. Dat is een ongelofelijk krachtige gong die met haar helende klankvibraties je hart opent en je helemaal in balans brengt. Een unieke ervaring.

Meebrengen: yogamatje, dekentje, eventueel meditatiekussen of iets dat je toelaat om comfortabel op de grond te zitten (en anders zijn er ook stoelen hoor).

Prijs: 150 euro incl. een verse driegangen-lunch, een customized parfum met essentiële oliën, snacks & thee.

Je reservatie is definitief vanaf het moment dat je het geld overgeschreven hebt op rekeningnummer: BE20 3774 2399 8656. Vermeld in de omschrijving voor welke datum je inschrijft! E-mail me even voor je inschrijft om te checken of er nog plaats is op hello@goedeleleyssen.com.

Adres: Weligerveld 2, 3212 Pellenberg (op een boogscheut van Leuven)

Extra info: 0493 19 71 49