Back to All Events

Class - MOODBOOST: Emo & Body Reboot

  • The Brick Waalsekaai 57a 2000 Antwerpen Belgium (map)

Je Body en je Mood zijn het onderwerp van deze reeks workshops. Hoe sterker, fitter en gezonder je lichaam is, hoe gelukkiger je je ook zal voelen. In elke sessie leer je met welke oefeningen je tegelijkertijd je body en je mood kunt resetten. We focussen daarbij heel specifiek op onze organen. De gezondheid van je organen is namelijk geconnecteerd met je emoties. Ik leer je hoe specifieke emoties inwerken op specifieke organen en wat je kan doen om dat systeem zo goed mogelijk in balans te houden. 

Elke workshop zal je helpen om beetje bij beetje negativiteit en spanning los te laten met als ultieme doel een rustige, gelukkige geest in een supergezond lichaam. De workshops zijn gebaseerd op principes uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, en de oefeningen komen voornamelijk uit de Kundalini Yoga traditie. In 3u tijd leer ik jullie een aantal theoretische principes, doen we een goede warm-up, stretchen we ons lichaam, doen we specifieke ademhalings- en meditatieoefeningen, en eindigen doen we iedere keer met een intens ontspannende Yoga Nidra sessie (slaapyoga). Je zal je herboren voelen!

De workshopreeks bestaat uit 3 sessies: op 14/10 (exclusief voor leden van The Brick), 18/11 en 16/12, telkens van 13-16u. De sessies kunnen apart geboekt worden.