Back to All Events

Special - MIDWINTER EVENT

  • Het Danshuis 45 Frederik Lintsstraat Leuven, Vlaanderen, 3000 Belgium (map)

Op 21 december vieren we het begin van de winter maar ook het feest van het licht. Vanaf dan beginnen de dagen opnieuw te lengen en worden de nachten korter. Het is een krachtig keerpunt in het jaar en het enige echte nieuwjaar, als je de natuurlijke cyclus van de seizoenen volgt. Het moment dus om je intenties voor het komende jaar het universum in te sturen. En dat gaan we ook doen. Met een speciale lichtceremonie en een zalig zen gongbad bij Het Danshuis in Leuven. We sluiten de avond af met soep en lekkere, hartverwarmende hapjes.

Het wordt een magische avond waarop je echt helemaal tot rust kunt komen vlak voor je je in de eindejaarsverplichtingen stort, een avond die je ook perfect kunt delen met iemand die je graag hebt. Ik heb echt zoveel zin in dit event. Jij ook? Reserveer dan zeker je plekje! 

PS Het event zal voor het grootste deel in het Engels zijn, maar vertaling kan, op vraag

WANNEER: Donderdag 21 december van 20u tot 22u30

WAAR: Het Danshuis, Frederik Lintstraat 45, 3000 Leuven. 

PARKING: Het lukt om parking te vinden in de straatjes rond het yogacentrum, maar ook niet altijd. Wat je kunt doen om parkeerstress te voorkomen, is je auto in de parking van Sportoase parkeren, Philipssite 6, 3001 Leuven. Je moet dan nog een tiental minuutjes (800 meter) wandelen tot aan het yogacentrum.

PRIJS: € 35, inclusief hapjes/soep en thee. Het overschrijvingsnummer is BE20 3774 2399 8656. Stuur wel eerst een mailtje naar hello@goedeleleyssen.com om te checken of er nog plaats is.  

MEEBRENGEN: Een dekentje, iets om op je ogen te leggen (een oogkussentje is ideaal), een matje. Zorg dat je goed drinkt achteraf zodat vrijgekomen toxines vlotjes afgevoerd kunnen worden. 

LAST MINUTE CADEAUTJE? Je kunt ter plaatse voor 50 euro ook een dekentje van gekamd katoen kopen uit Nepal, vederlicht maar net zo warm als een wollen dekentje. De opbrengst gaat gedeeltelijk naar de projecten van VZW Sukhihome. Deze organisatie zet zich al jaren in voor een betere toekomst voor kansarme kinderen en gezinnen in Nepal. Voorkeur voor een bepaalde kleur? Laat het gerust (en geheel vrijblijvend) vooraf even weten.

Earlier Event: December 17
Class - The Flow of Happiness