Back to All Events

Special event- SPRING VIBRATION

  • Het Danshuis 45 Frederik Lintsstraat Leuven, Vlaanderen, 3000 Belgium (map)

21 maart is het begin van een nieuw astrologisch jaar en officieel de eerste dag van de lente. De natuur ontwaakt uit zijn winterslaap en gaat door een periode van vernieuwing en wedergeboorte. Misschien voel jij ook dat de tijd is aangebroken voor vernieuwing in je leven, om de dingen op een andere manier aan te pakken, nieuwe gewoontes te integreren, jezelf opnieuw uit te vinden. Tijdens dit event combineren we een speciale lenteceremonie met een ontspannend, vernieuwend gongbad om de komst van de lente te vieren en even stil te staan bij onze wensen voor het komende jaar. Voel je lentekriebels al? Mail me even als je graag wilt dat ik een plekje voor je reserveer (hello@goedeleleyssen.com).

PS Terwijl ik dit schrijf, regent het buiten en is het bar koud. Ook dat heeft zijn charmes, maar het is toch fijn om te weten dat de lente over enkele maanden weer in het land zal zijn…

PPS Het event zal voor het grootste deel in het Engels zijn, maar vertaling kan, op vraag

WANNEER: Vrijdag 23 maart van 20u tot 22u30

WAAR: Het Danshuis, Frederik Lintstraat 45, 3000 Leuven. 

PARKING: Het lukt vaak om parking te vinden in de straatjes rond het yogacentrum, maar ook niet altijd. Wat je kunt doen om parkeerstress te voorkomen, is je auto in de parking van Sportoase parkeren, Philipssite 6, 3001 Leuven. Je moet dan nog een tiental minuutjes (800 meter) wandelen tot aan het yogacentrum.

PRIJS: € 35, inclusief lentefrisse hapjes, sapjes en thee. Het overschrijvingsnummer is BE20 3774 2399 8656. Stuur wel eerst een mailtje naar hello@goedeleleyssen.com om te checken of er nog plaats is.  

MEEBRENGEN: Er zijn dekentjes, matjes, kussentjes, maar je mag altijd je eigen spullen meebrengen. Een oogkussentje om op je ogen te leggen is ideaal tijdens het gong bath.

LAST MINUTE CADEAUTJE? Je kunt ter plaatse voor 50 euro ook een dekentje van gekamd katoen kopen uit Nepal, vederlicht maar net zo warm als een wollen dekentje. De opbrengst gaat gedeeltelijk naar de projecten van VZW Sukhihome. Deze organisatie zet zich al jaren in voor een betere toekomst voor kansarme kinderen en gezinnen in Nepal. Voorkeur voor een bepaalde kleur? Laat het gerust (en geheel vrijblijvend) vooraf even weten.